Αναστασία Καίσαρη: Η κόρη του καταξιωμένου σχεδιαστή κοσμημάτων παντρεύεται τον αγαπημένο της!

Θα αποτελέσει τον γάμο του χειμώνα και όχι άδικα! Η καταξιωμένη πλέον σχεδιάστρια κοσμημάτων, Αναστασία Καίσαρη παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy, στις 30 Νοεμβρίου, επισφραγίζοντας έτσι τον μεγάλο έρωτα που ζει μαζί του τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, η κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη θα κάνουν δύο γάμους, έναν θρησκευτικό και έναν καθολικό. Ο θρησκευτικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στον Άγιο Δημήτριο στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ µία ημέρα πριν, στις 29, θα γίνει ο καθολικός στην καθολική εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας.

Η Αναστασία Καίσαρη, η οποία φημίζεται για το γούστο της, θα αναθέσει τη σχεδίαση του νυφικού της στη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, µε την οποία, άλλωστε, έχουν και προσωπική σχέση. Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσμένους, αφού αναμένεται να δώσουν το «παρών» πρόσωπα του εφοπλιστικού, του επιχειρηματικού, του πολιτικού και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Το love story του ζευγαριού

Τo ζευγάρι γνωρίστηκε µέσω της Αλεξάνδρας Οικονόμου και του συζύγου της, Noach Vander Beken, που είναι πολύ καλοί φίλοι της Αναστασίας. O γαμπρός κατάγεται από πολύ καλή οικογένεια του Βελγίου, σπούδασε Αρχαιολογία και δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις της εταιρείας LVMH. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας, αφού ο επιχειρηματίας εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία και τον χαρακτήρα της και εκείνη από την προσωπικότητά του. ∆εν άργησε, λοιπόν, να εξελιχθεί το ειδύλλιο, να έρθει η συγκατοίκηση στο κέντρο της Αθήνας και, φυσικά, η πρόταση γάμου!

Read More

And More