Αναστασία Καίσαρη: Η κόρη του Κώστα Καίσαρη χορεύει με τις κόρες της το τραγούδι της Μαρίνας Σπανού – Το βίντεο στο Tik Tok

Η Αναστασία Καίσαρη και ο σύζυγός της, Thomas Persy έχουν επιλέξει να ζουν μια ήρεμη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Χριστιάνα που είναι 4 ετών και την ενός έτους Βικτώρια την οποία βάφτισαν το προηγούμενο καλοκαίρι ένα σκηνικό που θύμισε Bollywood. (Δες εδώ φωτογραφίες)

Η κόρη του Κώστα Καίσαρη και γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων έχει αφοσιωθεί πλήρως στις μικρές της και φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους, κάνοντας δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και πράγματα που αγαπούν.

Η Αναστασία Καίσαρη, πριν από λίγες ημέρες, μοιράστηκε ένα σπάνιο βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Tik Tok, στο οποιό τη βλέπουμε να χορεύει στο σπίτι της με τις πιτζάμες μαζί με τις δύο κόρες της.

Μητέρα και κόρες χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού “Ταξίδι” της Μαρίας Σπανού, το οποίο εδώ και μερικές εβδομάδες έχει γίνει viral στο Tik Tok.

@anastasiakessaris_jewels A reminder to dance with your loved ones to the sound of your favorite song🥹🫶🏻❤️ @Μαρίνα Σπανού ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρίνα Σπανού

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164