Αναστασία Καίσαρη: Το άλμπουμ του γάμου και της γαμήλιας δεξίωσης με τους λαμπερούς καλεσμένους!

Το περασμένο Σάββατο έγινε ο γάμος της χρονιάς με την κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη. Αναστασία να παντρεύεται τον αγαπημένο της από το Βέλγιο Τόμας Πέρσι με δυο γάμους, ένα καθολικό και ένα ορθόδοξο! Το TLIFE ήταν εκεί και σου μετέδωσε πρώτο το λαμπερό γάμο όπου ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα!

Μετά τον ορθόδοξο γάμο ακολούθησε μια από τις πιο φαντασμαγορικές δεξιώσεις που έγιναν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του παλαιού αεροδρομίου. Στη δεξίωση που είχε από πασαρέα αλά Victoria Secret και μπάντες τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενώ οι λαμπεροί καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό , τον πολιτικό χώρο αλλά  και τη showbiz, διασκέδασαν με την καρδιά τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ του καθολικού, του ορθόδοξου αλλά και της γαμήλιας δεξίωσης που έμεινε στην ιστορία!

Η όμορφη Αναστασία επέλεξε και για τους δυο γάμους δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη που προκάλεσαν αίσθηση και ήταν υπέροχη και με τα δυο νυφικά της που δεν έμοιαζαν το ένα με το άλλοΗ όμορφη Αναστασία επέλεξε και για τους δυο γάμους δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη που προκάλεσαν αίσθηση και ήταν υπέροχη και με τα δυο νυφικά της που δεν έμοιαζαν το ένα με το άλλο…

 

Read More

And More