Αναστασία Παντούση: Η αινιγματική δήλωση για τη σχέση της

Η Αναστασία Παντούση μετά την περσινή επιτυχία της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι”, φέτος συμμετέχει στην “Έξαψη” του Mega. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Real” και τη Νίκη Κωτσου, η ηθοποιός μίλησε για το πώς πήρε το ρόλο στη σειρά του Mega ενώ, όσον αφορά τα προσωπικά της, ανέφερε εμμέσως ότι χώρισε μετά χρόνια σχέσης.

Όσον αφορά στο ρόλο της στη σειρά: “Με τον Βασίλη Τσελεμέγκο είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ. Μου ανέφερε λοιπόν, ότι ένα νέο project ξεκινά στο Mega, μια καινούργια σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση, σκηνοθεσία του ίδιου, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Πέρασα από κάστινγκ και με μεγάλη χαρά είμαι μέλος αυτής της πολύ όμορφης ομάδας”. 

Η αινιγματική δήλωση για τη σχέση της: “Η συντροφικότητα είναι σίγουρα σημαντικό κομμάτι. Να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, να νιώθεις ότι νοιάζεσαι και να σε νοιάζονται. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη ζωή ενός ανθρώπου. Από την άλλη όμως και το να είσαι μόνος σου έχει αξία. Μαθαίνεις να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου, βλέπεις τα λάθη σου, εντοπίζεις τα θετικά σου. Η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι αδιαμφισβήτητα η πιο σημαντική σχέση της ζωής μας”.

Read More

And More