Αναστασία Περάκη: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με τις τάσεις της νέας σεζόν

Στον φωτογραφικό φακό του Στέφανου Μάλαμα πόζαρε η Αναστασία Περάκη φορώντας τα hot trends της νέας σεζόν. Το όμορφο μοντέλο, σχεδόν αψεγάδιαστη, ξέρει να μαγνητίζει το φακό αλλά και τον συνομιλητή της. Μίλησε στο Αριστοτέλη Σπηλιωτόπουλο και το περιοδικό Glow για τη νέα σεζόν και τα σχέδιά της.

«Προσπαθώ απλά να συνέλθω από την ξενοιασιά του καλοκαιριού!», μου απαντά γελώντας όταν τη ρωτάω τι ετοιμάζει για τη νέα σεζόν. «Ο Σεπτέμβρης είναι εποχή ανακατατάξεων, όπου προσπαθείς να βάλεις σ’ ένα πρόγραμμα όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου». Η ίδια δεν αποκλείει στο μέλλον να τη δούμε στη Μικρή Οθόνη, αφού θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μιας στήλης που αφορά στη μόδα ή στην ομορφιά σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Ωστόσο, αν και πολλά μοντέλα δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και στην υποκριτική, η Αναστασία δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της ηθοποιό.

«Η υποκριτική χρειάζεται περισσότερες γνώσεις από το να μαθαίνεις απλά τα λόγια σου απ’ έξω. Όταν κάνεις κάτι, πρέπει να το κάνεις καλά και να είσαι “διαβασμένος” πάνω σε αυτό», τονίζει.

Μπορεί να μην επεδίωξε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά να προέκυψε μέσα από τη συμμετοχή της σε καλλιστεία ομορφιάς, ωστόσο κατέληξε να το λατρέψει και να δίνει πάντα το 100% του εαυτού της. «Έχουμε πολλούς αξιόλογους έλληνες σχεδιαστές κι έχω συνεργαστεί λίγο-πολύ σχεδόν με όλους. Δεν ξεχωρίζω κάποια από τις συνεργασίες μου συγκεκριμένα όλα αυτά τα χρόνια, όμως, πρόσφατα συνεργάστηκα με την Apivita για την παγκόσμια καμπάνια της και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

Διάβασε περισσότερα στο Glow Magazine που κυκλοφορεί

Read More

And More