Αναστασία Περράκη: Μιλάει για το χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο

Η Αναστασία Περράκη μένει στην Αίγινα, κάνει δουλειές ως μοντέλο και προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά τα πράγματα στη ζωή της, μετά το χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της.

Όπως λέει στο PEOPLE, αποφάσισε να μείνει στην Αίγινα -εκεί ζουν οι γονείς της- γιατί ήθελε να είναι με τους δικούς της ανθρώπους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

“Οι γονείς μου ήταν στο πλευρό μου στο διαζύγιό μου όπως και η αδερφή μου. Η κόρη μου έχει πια το δικό της πρόγραμμα στην Αίγινα. Νομίζει ότι είμαστε ακόμα διακοπές, δεν ξέρω αν το έχει συνειδητοποιήσει ότι έχουμε μετακομίσει εκεί”.

/

Μιλώντας για το πόσο επηρέασε τη ζωή της με τον πρώην άντρα της, ο ερχομός του παιδιού, η Αναστασία Περράκη λέει:

“Μετά τον ερχομό του παιδιού μας πήρε αρκετό χρόνο να βρούμε τις ισορροπίες μας ως ζευγάρι. Εγώ πέρασα πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις μετά την εγκυμοσύνη. Άλλαξε όλη η ζωή μου… Μας πήρε ένα χρόνο να βρούμε ξανά τα πατήματά μας. Εγώ δεν είχα τους δικούς μου, ζούσαν όπως και τώρα στην Αίγινα… Άρα είσαι λίγο μόνη σου σε αυτό. Εκεί το χάσαμε. Ο Μιχάλης γυρνούσε κουρασμένος κι εγώ τον έβλεπα σα σανίδα σωτηρίας, ήθελα να μιλήσω με κάποιον. Εκείνος από την άλλη, ήθελε να ξουκουραστεί. Εγώ έπρεπε να καταλάβω αυτόν κι αυτός εμένα”.

Η ίδια λέει ότι το διαζύγιο δεν έχει βγει ακόμα. Αποκαλύπτει ότι έχει καλή σχέση με τον Μιχάλη Μουρούτσο και καθημερινή επαφή.

“Είναι ένας μπαμπάς που θέλει το καλύτερο για το παιδί του όπως όλοι οι μπαμπάδες… Βλέπει το παιδί κάθε Σαββατοκύριακο κι όταν την παίρνω είναι ενθουσιασμένη με όσα έκανε με τον μπαμπά της, κάθεται και μου λέει ιστορίες. Τον αγαπά πολύ και έχουν πολύ ουσιαστική σχέση…”

Read More

And More