Αναστασία Σιμητροπούλου: Όταν αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι του Alpha

Η νέα αναπληρώτρια Eκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Αναστασία Σιμητροπούλου το 2017 είχε συμμετάσχει στο Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha.

Η Αναστασία Σιμητροπούλου βρέθηκε στο Deal από τις Κροκεές Λακωνίας, όπου τηλεπαιχνίδι εκπροσωπούσε τον νομό. Είχε επιλέξει το κουτί με το νούμερο 13 το οποίο μέσα είχε το ποσό των 20 ευρώ.

Η δικηγόρος προσπάθησε να κερδίσει τον τραπεζίτη κάνοντας το σωστό Deal, κάτι το οποίο και δεν κατάφερε, καθώς το κουτί που αντάλλαξε με το δικό της κουτί, έκρυβε το ποσό των 40 ευρώ.

Αναστασία Σιμητροπούλου – Ποια είναι η νέα Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ

Γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τις Κροκεές Λακωνίας. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη Δικηγόρος, έχοντας από το 2010 δημιουργήσει το δικό της Δικηγορικό Γραφείο στον Άλιμο Αττικής.

Από το 2010 είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αλίμου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαφάνειας και νομικών θεμάτων από το 2014 έως το 2017. Έπειτα ανέλαβε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας, θέση που διατηρεί έως σήμερα.

Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων: Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου (2013-2014), είναι Ιδρυτικό Μέλος του Ιδρύματος «Γρηγόρης Λαμπράκης». Επίσης, είναι τακτικό μέλος του Συνδέσμου Δήμων Μητροπολιτικού Πόλου (Συ.Δ.Μη.Π.)». (2020 έως σήμερα). Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Ετικέτες

Read More

And More