Αναστασία Τσιλιμπίου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της

Σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής της βρίσκεται τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο η Αναστασία Τσιλιμπίου. 

Η νεαρή ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον αγαπημένο της Γιάννη Μαλαθουνιάδη (John Malath), αποκαλύπτοντας τι είναι εκείνο που ξεχωρίζει σ΄ αυτόν.

«Στον σύντροφό μου βρήκα αυτά που με κάνουν να νιώθω ότι ο άνθρωπός μου με σέβεται, με εκτιμά και με καταλαβαίνει. Εκτιμώ το πάθος του να κυνηγά τα όνειρά του και με στηρίζει σε ότι κάνω» δηλώνει η Αναστασία Τσιλιμπίου στην εφημερίδα Realnews και συνεχίζει: 

«Ξέρω ότι ούσα δημόσιο πρόσωπο οι ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή θα με κυνηγούν πάντα. Θα μου πείτε, “τότε τι ανεβάζεις την προσωπική σου ζωή αν δε θες να μιλάς γι΄αυτή”. Θέλω απλά να νιώθω φυσιολογικά, να μοιράζομαι με τους διαδικτυακούς μου φίλους και πιο καθημερινές στιγμές. Προτιμώ να κρατώ χαμηλό προφίλ και να μη μιλώ με τόσες λεπτομέρειες γιατί δε νομίζω ότι ενδιαφέρει τόσο τον κόσμο».

Σε άλλο σημείο, η Αναστασία Τσιλιμπίου τονίζει πως για την ώρα προτιμά να μιλά περισσότερο για τη δουλειά της για να την μάθει ο κόσμος μέσα από αυτή, άλλωστε ακόμα είναι μόλις 24 ετών και έχει πολλά να δείξει στον χώρο της υποκριτικής.

 

Read More

And More