Αναστάσης Κολοβός: Περιγράφει στο ΤLIFE πώς περνά στην καραντίνα με την ψυχολόγο σύντροφό του! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Aναστάσης Κολοβός είναι χρόνια ηθοποιός με συμμετοχή σε πολλά σήριαλ ταινίες και θεατρικές παραστάσεις! Έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο πετυχημένο σήριαλ του Alpha “Έλα στη θέση μου” παίζοντας με μεγάλη επιτυχία τον Μάκη Ζούβα! Ο Μάκης ο Ζούβας αγαπήθηκε όσο λίγοι ήρωες από το τηλεοπτικό κοινό και ο Αναστάσης τον έχει λατρέψει ως ρόλο.

Ο ηθοποιός μετά το τέλος των γυρισμάτων του σήριαλ λόγω κορονοϊού βρίσκεται καραντίνα στο σπίτι του με την γοητευτική σύντροφό του Αθανασία Κούσουλα, η οποία είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας. Σήμερα ο Αναστάσης και η Αθανασία με τη βοήθεια του Skype μιλούν στο ΤLIFE, μέσα από το σπίτι τους και μας αποκαλύπτουν πως περνάνε οι δυο τους μαζί στην καραντίνα. Πώς καταπολεμούν το φόβο και τις κρίσεις πανικού με την πανδημία αλλά και πως ο εγκλεισμός που δεν είναι κάτι ευχάριστο τους έφερε πιο κοντά!

Η Αθανασία μάλιστα ως σύμβουλος ψυχικής υγείας μας δίνει χρήσιμες και απλές συμβουλές όχι μόνο για να φύγει το στρες που νιώθουμε όλοι αλλά και για να μην πάρουμε κιλά από την υπερφαγία που δημιουργεί η καραντίνα!

Δες το βίντεο και μη χάσεις το τέλος όπου βλέπουμε το ζευγάρι σε στιγμές καραντίνας στο σπίτι!

“Οι τσακωμοί” που είδες στο βίντεο μεταξύ τους ήταν από τα αστεία του Αναστάση αφού τα έχουν καταφέρει και περνάνε οι δυο τους υπέροχα παρά το γεγονός ότι είναι πλέον μέρα νύχτα μαζί

Πώς περνάτε στο σπίτι οι δυο σας;
Τα πράγματα είναι ζόρικα αλλά είμαστε ψύχραιμοι. Το θέμα είναι με αυτό το χαστούκι που φάγαμε παγκοσμίως να δούμε τα πράγματα αλλιώς και να κάνουμε το λεγόμενο “restart”.

Σου έχει λείψει καθόλου o Zoύβας και τα γυρίσματα στο ” Έλα στη θέση μου”

Δεν ήμουν ποτέ της άποψης ότι η δουλειά μου είναι τα πάντα και ότι αν χάσω το θέατρο θα χάσω την ζωή μου.
Είναι πολλά πράγματα που είναι πιο ιερά για εμένα. Η ανθρώπινη επαφή για παράδειγμα.

Είναι ευφυέστατο το χιούμορ των ημέρων και είναι μια καλή άμυνα. Διακωμωδούμε τα πάντα στην Ελλάδα από την εποχή του Αριστοφάνη. Και στον πόλεμο ακόμα ο Αριστοφάνης έκανε  κωμωδία.

Ας προσέχουμε όλοι τις δηλώσεις μας γιατί έχει αντίκτυπο. Εγώ δεν είμαι επιστήμονας ούτε οικονομικός αναλυτής οπότε είμαι ταπεινός με τις δηλώσεις μου.

Με την Αθηνά Οικονομάκου στα γυρίσματα του “Έλα στη θέση μου”

Αθανασία Κούσουλα: Προτείνω σε συναδέλφους να φτιάξουμε ένα υποστηρικτικό δίκτυο ιντερνετικά για να μπορούν οι άνθρωποι που βιώνουν σοβαρά ενδοοικογενειακά προβλήματα να απευθύνονται σε εμάς για την όποια δυσκολία περνάνε αυτή την περίοδο.

Η Αθανασία μας δίνει χρήσιμα και εύκολα tips για να περνάμε ωραία στην καραντίνα χωρίς να πέσει η ψυχολογία μας και χωρίς να παχύνουμε!

Βλέπουμε ταινίες, ντοκιμαντέρ, διαβάζουμε βιβλία για να ταξιδέψουμε αλλού. Μαγειρεύουμε ωραία φαγητά και κάνουμε γυμναστική για να παράγουμε σεροτονίνη.
Το βασικό σε αυτή τη φάση που είμαστε είναι να φτιάξουμε μια ρουτίνα. Η ρουτίνα είναι ασφάλεια. Να μην κοιμόμαστε άσχετες ώρες, να ασχολούμαστε με την ενημέρωση, αλλά όχι όλη την ημέρα, να κάνουμε θετικές σκέψεις, να μην μπαίνουμε σε σενάρια καταστροφολογίας. Κάποια στιγμή θα γυρίσουμε στην κανονικότητα, αλλά πιστεύω ότι θα έχει άλλη μορφή.

Στην ερώτηση τι θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκαναν μόλις θα τελείωνε η καραντίνα, η απάντηση του ζευγαριού, είναι διαφορετική!
Αναστάσης: Θα πήγαινα μονός μου σε μια παράλια να αποφορτιστώ. Δεν μου λείπουν τα μπαράκια ή η κοσμική ζωή.

Αθανασία: Εγώ θα έπινα ένα κρασάκι ή ένα καφέ με τις φίλες μου.

Φοβηθήκατε καθόλου με το κορονοϊό;

Αναστάσης: Φυσικά και φοβηθήκαμε, εγώ παθαίνω που και που αγχωτικές κρίσεις πανικού αλλά τις ξεπερνάω με βόλτα, γυμναστική και καλή διατροφή! Η γυμναστική με βοηθάει πολύ!

Read More

And More