Ανατροπή στο Madwalk! Ο Σάκης Ρουβάς θα συνεργαστεί με άλλο σχεδιαστή

Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τη μεγάλη γιορτή που παντρεύει τη μουσική με τη μόδα έγινε μία μεγάλη ανατροπή. Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Σάκη Ρουβά με την Σήλια Κριθαριώτη στο stage του Madwalk 2018 by Serkova, όπως είχες διαβάσει πρώτη στο TLIFE, δεν θα πραγματοποιηθεί. Η καταξιωμένη σχεδιάστρια απέσυρε τη συμμετοχή της, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, για προσωπικούς λόγους.

Η ίδια μάλιστα φαίνεται να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο.

https://www.instagram.com/p/BgTfnPFF0Ep/?taken-by=celiakritharioti

Η σχέση της με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ παραμένει άψογη καθώς η φιλία τους μετρά πολλά χρόνια. Εκείνος ως άψογος επαγγελματίας θα παραμείνει στη φετινή διοργάνωση αλλά με νέο σχεδιαστή και αυτός θα είναι ο Δημήτρης Πέτρου. Οι πρόβες τους έχουν ξεκινήσει αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Σάκης Ρουβάς και η ομάδα του έχουν αποφασίσει τις λεπτομέρειες του act του.

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκαν και κάποια από τα καλοκαιρινά σχέδια του Σάκη Ρουβά και αφορούν την περιοδεία του με την Έλλη Κοκκίνου. Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εντυπωσιάσουν τους ομογενείς της Αυστραλίας.

Sakis Rouvas & Elli Kokkinou tickets are on sale. Get your tickets today by clicking on the link below!http://bit.ly/RouvasKokkinoutickets

Gepostet von Encore Productions By Pambris Bros am Donnerstag, 1. März 2018

Read More

And More