Αναβάλλεται η πρεμιέρα της “Ελένης”! Μάθε τι έχει συμβεί, αλλά και όλα τα πρόσωπα που θα βρεθούν τελικά δίπλα της.

Αναμφισβήτητα είναι η πρεμιέρα που όλοι περιμένουν… Αναμφισβήτητα είναι η πρεμιέρα εκείνη για την οποία όλο το καλοκαίρι έχουν χυθεί τόνοι μελάνης! Αναμφισβήτητα είναι αυτό το τηλεοπτικό ραντεβού, το οποίο κανείς δεν θα έχανε την Δευτέρα!

Ο λόγος φυσικά για την πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία είχε αποφασιστεί και προγραμματιστεί να γίνει σε τρεις μέρες από τώρα!

Παρόλα αυτά ,όμως, όχι η Απόλυτη για πρώτη φορά στη τηλεοπτική της πορεία, δεν θα είναι συνεπής στο πρώτο τηλεοπτικό ραντεβού που έχει κλείσει με τον κόσμο.

Και αυτό γιατί; Γιατί απλούστατα η Ελένη δεν είναι έτοιμη για να μας κλείσει πονηρά το μάτι και για να κάνει restart στη τηλεοπτική της καριέρα, αυτή τη Δευτέρα.

‘Οπως σου έχω ξανά γράψει λατρεμένη, η Ελένη φέτος τα αλλάζει ΟΛΑ, μα ΟΛΑ και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, όλη αυτή η τηλεοπτική ανανέωση έφτασε στο σημείο να βγει εκτός ελέγχου και να χρειάζεται περισσότερος χρόνος, προκειμένου τα πάντα να είναι φροντισμένα στην εντέλεια, για να έρθει και πάλι η Απόλυτη στο σπίτι μας.

Και για του λόγου το αληθές; Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, μέσα από την οποία μαθαίνουμε και για το πότε ορίζεται τελικά το πρώτο μας ραντεβού για φέτος, αλλά και για το ποιά είναι η brand-new ομάδα της!

«Ακόμα και οι πιο μεγάλες προγραμματισμένες πρεμιέρες αλλάζουν ημερομηνία όταν δεν είναι έτοιμα τα σκηνικά. Πόσο μάλλον όταν είσαι άνθρωπος που κοιτάει και την τελευταία λεπτομέρεια. Έτσι, η «Ελένη» θα μπει στο σπίτι της και στο σπίτι σας μία εβδομάδα μετά, δηλαδή την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στη 1.00 το μεσημέρι!
Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Τάσος Τεργιάκης και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.
Στα παιχνίδια μαζί της ο Σπύρος Μαργαρίτης και ο Μάκης Πουνέντης. Μαγειρική: Γιώργος Παπακώστας, Πέτρος Συρίγος.
Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή
Σκηνοθεσία: Άκης Μπαρμπουζάνης…”
Υπομονή ,λοιπόν, μέχρι τις 9 Οκτωβρίου για τα τηλε-αποκαλυπτήρια της ολοκαίνουργιας Ελένης!

Read More

And More