Αναβολή στον «πόλεμο» για τη βίλα της Λάσκαρη!

Παράταση πήρε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την ετεροθαλή αδελφή της Μάρθα Κουτουμάνου για τα κλειδιά και τη διαχείριση της βίλας της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη. Το δικαστήριο που επρόκειτο να εξετάσει την πολύκροτη υπόθεση, την ανέβαλε για τις 29 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, το δικαστήριο της υπόθεσης ήταν να γίνει χθες στην Ευελπίδων, αλλά οι δυο δικηγόροι ζήτησαν αναβολή και το αίτημα έγινε δεκτό. Η κόντρα όμως ανάμεσα στις δυο αδελφές έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβρη του 2018, λίγα χρόνια μετά το θάνατο της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη.

Αρχικά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έστειλε εξώδικο στην αδελφή της με το οποίο ζητούσε να της δοθούν αντίγραφα των κλειδιών της οικίας για να την δείξει σε υποψήφιους αγοραστές, διαφορετικά θα άλλαζε τις κλειδαριές της πολυτελούς βίλας. Η Μάρθα Κουτουμάνου απάντησε με εξώδικο, αναφέροντας πως η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν είχε καμιά συμμετοχή στα έξοδα συντήρησης του σπιτιού. Η ανταλλαγή εξώδικων συνεχίστηκε και ο «πόλεμος» αναμένεται να φθάσει στα τέλη Νοέμβρη και πάλι στις δικαστικές αίθουσες.

Read More

And More