Αναζητώντας το… δεύτερο θεό στο νέο video clip του Σάκη Ρουβά!

Πολύ πριν ο Σάκης Ρουβάς ενσαρκώσει στο θέατρο το θεό Διόνυσο τον ακολουθούσε αυτός ο χαρακτηρισμός. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ άλλωστε έχει μπει στο Πάνθεoν των μεγαλύτερων καλλιτεχνών μετά και τη διάκρισή του με το Legend Award στα World Music Awards 2014.

Κι αυτό το στοιχείο τον ακολουθεί και στη νέα του δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβρη. Πρόκειται για το νέο single του που έχει τίτλο “Δύο θεοί” και θα κυκλοφορήσει μαζί με το video clip του.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ο Σάκης και η ομάδα του ταξίδεψαν σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, την Τήνο. Τόπος άρρηκτα συνδεδεμένος με την πίστη καθώς χαρακτηρίζεται ως το νησί της Παναγίας.

Ένας τόπος που γεωλογικά θα μπορούσε να αποτελεί τον σύγχρονο Όλυμπο. Εκεί, που κατοικούν οι… δύο θεοί για τους οποίους τραγουδά ο Σάκης στο νέο dance κομμάτι του. Εκεί, που η ενέργεια της φύσης και του άγριου τοπίου ενώνεται με αυτή του καλλιτέχνη και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.


Ο ίδιος έχει φροντίσει να μας εντείνει την αγωνία μέσα από τα teaser και τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί στα social media και μας έχει βάλει στη διαδικασία να αναζητούμε το… δεύτερο θεό στο video clip.


Μετά τα “Ραδιόφωνα” αλλά και το “Φίλα Με”, λοιπόν, ο Σάκης επιστρέφει με το νέο ανεβαστικό κομμάτι με την εκπληκτική του ερμηνεία και την ενέργειά του αλλά και με ένα video clip που κρύβει μέσα του τόσες πολλές αντιθέσεις αλλά και τη βεβαιότητα ότι “τίποτα δεν είναι τυχαίο”.

Read More

And More