Ανδρέας Γεωργίου: H αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά με τους συνεργάτες του

Ο Ανδρέας Γεωργίου μετά το τέλος της σειράς “8 λέξεις” που προβλήθηκε για δύο σεζόν στο ΣΚΑΪ, μετακομίζει στο Mega παρουσιάζοντας τη νέα δραματική σειρά με τίτλο “Η γη της ελιάς”.

Στη νέα σειρά που σκηνοθετεί ο ίδιος, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, συμμετέχουν πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων η Μάρω Κοντού, η Λυδία Κονιόρδου, η Άντζελα Γκερέκου και άλλοι. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε και την κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στη Μάνη και στο Σούνιο και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του Mega, προβάλλεται ήδη το trailer δίνοντας στους τηλεθεατές μια γεύση από τις συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς που θα δούμε από το ερχόμενο φθινόπωρο στο Μεγάλο Κανάλι.

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία από το γεύμα που απόλαυσε με αγαπημένους του συνεργάτες. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ποζάρε μαζί με την Μάρω Κοντού, τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και καλούς του φίλους.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε στην ανάρτησή του: “Αυτές οι αξέχαστες, καλοκαιρινές νύχτες.. μια παρέα από ανθρώπους που κουβαλάνε μοναδικές ιστορίες… Ιστορίες που ακούς μόνο από αυτούς τους λίγους και ξεχωριστούς, τους μοναδικούς στο είδος τους ανθρώπους”

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)

Read More

And More