Ανδρέας Γεωργίου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στον αδερφό του με μια φωτογραφία από την εφηβική τους ηλικία

Με μια φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έφηβοι θέλησε ο Ανδρέας Γεωργίου να ευχηθεί δημόσια στον μικρό του αδερφό Ραφαέλλο που έχει τα γενέθλιά του.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης που σημειώνει τα τελευταία χρόνια τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο με τις τηλεοπτικές του σειρές, είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του. Έτσι λοιπόν, σήμερα με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού του δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παλιά την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκες και με κοίταξες στα μάτια, είδα την ψυχή σου. Είσαι ο σπουδαιότερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ. Σε είδα να μεγαλώνεις, σε είδα να επαναστατείς, σε είδα να ερωτεύεσαι, να γίνεσαι πατέρας, να στέκεσαι δυνατός στα δύσκολα, να στηρίζεις, να χτυπάς τον ώμο μας και να λες «μπράβο», να λες «είμαι δίπλα σου» και να είσαι βράχος!

Σήμερα γίνεσαι 30 και είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι «εκεί ψηλά» σήμερα κάνουν πάρτι οι άγγελοι μας. Σε αγαπώ άπειρα Daddy Cool μου! Χρόνια σου πολλά και γεμάτα χαμόγελα χαράς» έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Read More

And More