Ανδρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Διασκέδασαν στον Κωνσταντινο Αργυρό μετά την επανασύνδεση! [pics]

Στο Fantasia διασκέδασε πριν λίγες ημέρες ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς “8 Λέξεις” του ΣΚΑΪ, σε μια απ’ τις σπάνιες εξόδους του, διασκέδασε μαζί με την παρέα του απολαμβάνοντας τις επιτυχίες του καλού του φίλου Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ μετά το πέρας της εμφάνισης βρέθηκε στο καμαρίνι του τραγουδιστή για να τον συγχαρεί από κοντά.

Στο πλευρό του, όπως θα δεις στα στιγμιότυπα που ακολουθούν, ο Ανδρέας Γεωργίου συνοδευόταν από την make up artist σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου, με την οποία επανασυνδέθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, και είναι ξανά full in love. To ζευγάρι πέρασε μια μικρή περίοδο χωριστά, αλλά όπως φαίνεται αυτά που τους ένωναν αποδείχθηκαν περισσότερα από αυτά που τους χώριζαν, με αποτέλεσμα να πέσει ξανά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο να παρουσιάζει μια πρωτοποριακή εμπειρία διασκέδασης στο FANTASIA, που αποτελεί τον πιο #hot προορισμό στη νυχτερινή Αθήνα. Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο ταλαντούχος Σταν Αντιπαριώτης καθώς και η Ήβη Αδάμου, ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής.

Read More

And More