Ανδρέας Γεωργίου: Το μήνυμα του στον πατέρα του που πέθανε πριν από ακριβώς δύο χρόνια ραγίζει καρδιές!

Η Πρωτομαγιά είναι μια ημερομηνία με ιδιαίτερη βαρύτητα για τον Ανδρέα Γεωργίου. Ο πρωταγωνιστής του Μπρούσκο, σαν σήμερα, το 2013 έχασε τον αγαπημένο του πατέρα που έπασχε από AIDS.

“Δεν το περίμενα. Ήταν ξαφνικό. Ο ιός του AIDS δεν ήταν ο λόγος που έφυγε από τη ζωή. Αντιμετώπισε ένα άλλο πρόβλημα υγείας. Το τελευταίο διάστημα ήρθαμε πολύ κοντά. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα. Επειδή ήμουν δίπλα του στις τελευταίες του στιγμές, θεωρώ ότι είναι ακόμα μαζί μου. Έφυγε και άφησε πίσω το στίγμα του πολύ δυνατά”, έλεγε τότε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο ΕΓΩ! Weekly.

Σήμερα δύο χρόνια μετά, σαν να μην είχε φύγει ποτέ από δίπλα του τόσο καιρό, ο Ανδρέας Γεωργίου έστειλε μέσω Instagram το δικό του μήνυμα στον αγαπημένο του πατέρα δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του.


“Περήφανε αητέ μου , λεβεντάνθρωπέ μου! Άνοιξες τα φτερά σου και πέταξες πάνω από την μεγάλη σου αγάπη, την θάλασσα σου… Επέλεξες και την μέρα να φύγεις.. Σε όποιο πέλαγος και αν τριγυρνάς, οι φουρτούνες και οι τραμουντάνες μας θυμίζουν την προστασία σου, μας κρατάνε δυνατούς και με το κεφάλι ψηλά όπως μας δίδαξες από μωρά! Είσαι πάντα μαζί μας σε κάθε βήμα και κάθε στιγμή της ζωής μας αγαπημένε μου πατέρα…” έγραψε ο ηθοποιός.

Read More

And More