Ανδρέας Μικρούτσικος για Light: «Μου είναι ιδεολογικά και σαν παρουσία αόρατος» – Η νέα απάντηση

Στις δηλώσεις του Light θέλησε να απαντήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος την Τρίτη 31/10 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά τα σχόλια στο live του Fame Story αλλά και τους χαρακτηρισμούς του τράπερ για το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα» που επιλέχτηκε για να ερμηνεύσει διαγωνιζόμενη. (Δες εδώ όσα δήλωσε)

Ο παρουσιαστής αφού παρακολούθησε τις δηλώσεις του Light, στη συνέχεια απάντησε: «Τα κριτικάρισα γιατί είναι δημόσιος λόγος όχι επειδή έχω κάτι με τον Light. Αν είχε βγει σε μια δήλωσή του και έλεγε κάτι θα έβγαινα εγώ να το κριτικάρω; Μόνο εάν με ενδιέφερε ο Light. Αντιπαράθεση θα ανοίξω μαζί του αν τον εκτιμώ και θέλω να τον χτυπήσω. Δεν τον εκτιμώ, μου είναι ένα τίποτα στην ουσία και δεν πρόκειται να αντιπαρατεθώ».

«Για εμένα, ιδεολογικά και σαν παρουσία και σαν έργο μου είναι αόρατος. Δεν υπάρχει για εμένα. Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο, δεν υπάρχει επίπεδο κοινό να μας ορίσει. Αυτά που λέει για εμένα ούτε που τα άκουσα», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο κόσμος καταλαβαίνει αυτά που λέω, από την ανυπαρξία λόγου που έχει ο Light. Αν το Π ήξερα ότι είναι το 10 γράμμα της  αλφαβήτου δεν ήταν διαφορετικές οι απόψεις του αναλφάβητου Light και δεν το λέω επιθετικά, δεν υπάρχει επίπεδο», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Read More

And More