Ανδρέας Μικρούτσικος: Η άγνωστη ιστορία με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο «Dream Show»

Μία ακόμη αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Super Κατερίνα

Αυτή τη φορά ο γνωστός παρουσιαστής γύρισε στην εποχή του Dream Show και θυμήθηκε τους παίκτες που πέρασαν από τον διαγωνισμό και τελικά κατάφεραν να κάνουν τεράστια καριέρα, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε εμφανιστεί με ξανθό καρέ μαλλί, είχε κερδίσει το κοινό με τη φωνή του και παρά το γεγονός ότι οι κριτές ήθελαν να τον «κόψουν», ο παρουσιαστής, έδωσε «προσωπική μάχη», όπως είπε, για να τον περάσει.

«Κόπηκε από τους συνεργάτες μου. Τον ήθελε ο Ηλίας και οι άλλοι ήταν αδιάφοροι. Εγώ του έκανα συνέντευξη και είδα ότι ήταν ένα πικραμένο κλειστό παιδί και άκουσα και μια λιτή λαϊκή φωνή. Την ημέρα της κρίσης άκουγα όλο “όχι”. Σταμάτησα, τους πήρα αλλού και ένας συνεργάτης μου λέει “αν μπει αυτός εγώ θα φύγω”. Του είπα ότι ο Οικονομόπουλος θα μπει και θα μείνεις κι εσύ. Ο Οικονομόπουλος θα μπει και με δικιά μου προσωπική χάρη», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Πίστευα ότι είναι ένα παιδί πικραμένο, στεναχωρημένο που θα το βγάλει σίγουρα στο τραγούδι. Δεν πιέστηκε ποτέ, δεν έκανε reality, ήταν με τη γιαγιά του, ήρθε κάποια στιγμή κι εκείνη εκεί και δεν του έκανα ποτέ ερώτηση για τα προσωπικά του. Ήταν πολύ βαθιά πικραμένο παιδί. Δεν ξέρω αν το ξέρει, ούτε το διαφημίζω γενικά, αλλά έδωσα προσωπική “μάχη” και χαίρομαι γιατί με συγκινεί η φωνή του όποτε τον ακούω».

Read More

And More