Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για το θάνατο του αδελφού του

Με ένα λιτό μήνυμα και μια φωτογραφία από το παρελθόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρέτησε τον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου, νικημένος από τον καρκίνο.

Τα τελευταία χρόνια ο Θάνος Μικρούτσικος έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Metropolitan και δίπλα του ήταν όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν και ο αδελφός του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο του αδελφό με μια φωτογραφία από το παρελθόν και μια συγκινητική φράση: “Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα”.

Μια στιγμη η ζωη μας και συ την εκανες αιωνιοτητα.

Gepostet von Adreas Mikrutsikos am Samstag, 28. Dezember 2019

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μουσικοσυνθέτη, η πολιτική κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Η σωρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Αντί για στεφάνια,η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.