Ανδρέας Μπάρκουλης: Στα «μαχαίρια» η κόρη του Βίκυ με την τελευταία του σύζυγο Μαίρη Μπάρκουλη

«Πόλεμος» φαίνεται να έχει ξεσπάσει στην οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη μετά τις δηλώσεις της τελευταίας του συζύγου Μαρίας κατά του Νίκου Μουρατίδη. Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Βίκυ ξεσπά κατά της μητριάς της μέσω της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα.

«Δε μπορεί να λέει η Μαρία διάφορα ψέματα, να θίγει τρίτους και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Έχει κάνει ένα λάθος η Μαρία: Νομίζει, ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε τη μέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου έχει και παρελθόν, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό» λέει με οργή ανοίγοντας έναν νέο κύκλο ενδοοικογενειακής αντιπαράθεσης. 

Ο λόγος που η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτό το ξέσπασμα δεν είναι άλλος από την κόντρα που αναζωπυρώθηκε ανάμεσα στον Νίκο Μουρατίδη και την τελευταία σύζυγο του ηθοποιού Μαρία.

«Δόθηκε βήμα στη σύζυγο του πατέρα μου να μιλήσει δημόσια για την ίδια, για τον γιο της Νίκο και για τον πατέρα μου. Ως εδώ καλά. Δε μπορεί όμως να λέει διάφορα ψέματα και να θίγει τρίτα άτομα. Είναι ψέμα ότι στο γηροκομείο με τον πατέρα μου ήταν μόνη της, γιατί ήμασταν πολλοί δίπλα στον πατέρα μου. Επίσης είπε ότι κάθισε η ίδια στην Πάρο να δουλέψει για να ξεχρεώσει τον προηγούμενο γάμο που είχε ο πατέρας μου. Στην Πάρο κάθισε η τέταρτη σύζυγος του πατέρα μου Φωτεινή Αναστασίου για να ξεχρεώσει χρέη που είχε ο πατέρας μου. Άρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα» λέει με οργή στην Espresso η Βίκυ Μπάρκουλη και προσθέτει ότι οι σχέσεις τους πλέον είναι αδιάφορες.

«Πρέπει όλοι να σεβαστούμε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει και οφείλουμε όλοι να σταματάμε να μιλάμε για το παρελθόν του. Ο ίδιος δε ζει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν δημόσια σε κόντρα και να μιλούν για έναν άνθρωπο πεθαμένο η Μαρία και ο κύριος Μουρατίδης. 

Και πραγματικά πιστεύω ότι ο κύριος Μουρατίδης είπε κεκαλυμμένα όλα όσα έγραψε, ότι ο πατέρας μου ασχολούνταν περισσότερο με τις γυναίκες και τα ξενύχτια. Θα παρακαλέσω όμως τον Νίκο Μουρατίδη και όλους τους υπόλοιπους να σταματήσουν να ασχολούνται με το παρελθόν του πατέρα μου» αναφέρει η Βίκυ Μπάρκουλη.

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ήταν πατέρας μου. Τελεία και παύλα. Ας τον αφήσουν να ησυχάσει. Το ξέρουμε όλοι ότι ο πατέρας μου ήταν γυναικάς. Δε μπορούμε να ακυρώσουμε το παρελθόν του ούτε να τον μεμφθούμε επειδή ήταν γυναικάς. Έκανε αυτό που γούσταρε. Δεν ενοχλούσε κανέναν. Ό,τι κακό ή καλό έκανε το έκανε στον εαυτό του».

Σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις τους σήμερα είπε: «Με τη Μαρία έχουμε να μιλήσουμε τρεις μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα μου, δηλαδή από το 2016. Οι σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους κρατιούνται και από τις δυο πλευρές. Δε μπορώ να παίρνω μόνο εγώ  τηλέφωνο ούτε να πηγαίνω μόνο εγώ στο σπίτι της. Ωστόσο, ο γιος της Νικόλας έχει σχέση με τον γιο μου Ανδρέα. Και με εμένα είχε μέχρι που του είπα, “Νίκο έχω αποσυρθεί από τα πνευματικά δικαιώματα του πατέρα μας.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που έφυγε, μπορείς να πας και να πάρεις και τα δικά μου δικαιώματα”. Και το έκανα, γιατί αυτό ήθελε ο πατέρας μου. Έκτοτε δε ξαναμιλήσαμε με τον Νίκο. Με ευχαρίστησε και τέλος.Είναι όμως πολύ καλό παιδί, πολύ έξυπνο και πολύ όμορφο και φυσικά δε μου φταίει σε τίποτα. Μακάρι να βρει τον δρόμο του και να είναι λαμπρός αυτός ο δρόμος, όπως και του πατέρα μας».

Read More

And More