Άνδρη Θεοδότου: Μένει σπίτι και μας ενημερώνει πώς θα δούμε θέατρο από το σπίτι μας! Βίντεο

Η Άνδρη Θεοδότου, μπορεί να έγινε ευρεώς γνωστή από τη πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Σύλβια στην δημοφιλή σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου” αλλά λατρεύει το θέατρο και έχει και κει μεγάλη συμμετοχή με πολλούς τρόπους.

Η Άνδρη μένει σπίτι μαζί με τον σύζυγό της ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Δεγαΐτη και μας ενημερώνει πως μπορούμε να παρακολουθήσουμε θεατρικές παραστάσεις μέσα από τη σελίδα του θεάτρου Κάρολος Κουν.

Σήμερα, παγκόσμια μέρα θεάτρου για παιδιά και νέους η Άνδρη με τον σύζυγό της μας προτρέπουν να δούμε την παράσταση Χωρίς Οικογένεια, σε διασκευή δική της και σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη.

Δες παρακάτω το μήνυμά τους και εδώ την παράσταση:

View this post on Instagram

Μένουμε σπίτι και περνάμε το χρόνο μας δημιουργικά με το "Χωρίς Οικογένεια " του Έκτωρ Μαλό στη σελίδα του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν για την παγκόσμια ημέρα Θεάτρου για παιδιά και για νέους. @theatro_technis_official Σκηνοθεσία Δημήτρης Δεγα'ι'της@dimitrisdegaitis διασκευή Ανδρη Θεοδότου #theater #kids #director @menoume_spiti #μένουμε_σπίτι #fairytail #andritheodotou #actorslife #home #stayhome #instagood #instavivlio #instalife #instalike #video #view #me #love #world #greece #athens

A post shared by Andri Theodotou (@andritheodotou) on

Μένουμε σπίτι και περνάμε το χρόνο μας δημιουργικά με το “Χωρίς Οικογένεια ” του Έκτωρ Μαλό στη σελίδα του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν για την παγκόσμια ημέρα Θεάτρου για παιδιά και για νέους. @theatro_technis_official Σκηνοθεσία Δημήτρης Δεγα’ι’της@dimitrisdegaitis διασκευή Ανδρη Θεοδότου #theater

Read More

And More