Ανδριάνα Μπάμπαλη: Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Ανδριάνα Μπάμπαλη: Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά! | tlife.gr

Είναι εδώ και 12 χρόνια μαζί αλλά αποφεύγουν τις επίσημες εξόδους. Ο λόγος για την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον αγαπημένο της Άκη Κατσουπάκη. Το ζευγάρι που είναι μαζί στη ζωή, αλλά και στη δουλειά -συνεργάζονται μουσικά- βρέθηκε μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της Χαρούλας Αλεξίου με το “Χειρόγραφο” στο θέατρο Βασιλάκου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αγαπημένος της Ανδριάνας, είναι Θεσσαλονικιός είναι εξαιρετικός πιανίστας, πολύ γνωστός μουσικός παραγωγός και ενορχηστρωτής με σημαντικές συνεργασίες, όπως εκείνες με τους Σωκράτη Μάλαμα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Χαρούλα Αλεξίου, Δημήτρη Μητροπάνο, Γιώργο Νταλάρα, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ορφέα Περίδη.

Για περισσότερο από μια δεκαετία η ερμηνεύτρια κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την “ταυτότητα” του συντρόφου της, θέλοντας έτσι να προστατέψει τόσο εκείνον όσο και τη σχέση τους. Το ζευγάρι, που αποφεύγει επιμελώς τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, βιώνει την ευτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αφού η Ανδριάνα και ο αγαπημένος της Άκης δούλεψαν μαζί στην τελευταία δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Το μαζί είναι δρόμος”.

READ more