Ανέστης Βλάχος: Το δημόσιο ξέσπασμα του γιου του Ηρακλή για την εγκυρότητα της διαθήκης του

Μέσω skype και παρουσία του δικηγόρου του εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής ο οποίος διαμηνύει ότι η διαθήκη που έχει παρουσιαστεί και μέσω της οποίος ο αείμνηστος ηθοποιός φαίνεται να τον αποκληρώνει, είναι πλαστή.

«Δεν είναι καν τα γράμματα του πατέρα μου. Ούτε η γραφή, ούτε το συντακτικό» είπε αρχικά σε έντονο και κατηγορηματικό ύφος ο Ηρακλής Βλάχος

«Δε μπορώ να ξέρω ποιος το έχει συγγράψει αυτό το κείμενο. Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από την άλλη πλευρά. Η σχέση μου με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα μου ήταν ανύπαρκτη. Η σχέση μου μαζί της ήταν πάντα κακή γιατί έχουμε πολύ διαφορετική φιλοσοφία και είμαι χαρούμενος και περήφανος που δεν έχω την ίδια φιλοσοφία με αυτό το άτομο. Πέρα από κάποιες γιορτές που κατ’ ανάγκη την ανεχόμουν δίπλα μου, δεν είχα καμία σχέση μαζί της. Δε μπορούσα να πω τίποτα παραπάνω από μια καλημέρα…» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο ο Ηρακλής Βλάχος είπε: «Με τον πατέρα μου περάσαμε από διάφορα στάδια. Τα προβλήματα όλα στη σχέση μας ξεκινούσαν πάντα από τη σχέση του με αυτή τη γυναίκα. Όλα γινόντουσαν από εκείνη την πλευρά… Τον πατέρα μου πάντα τον θαύμαζα και τον θαυμάζω ακόμα…

Έχω μπει στη θέση της αδερφής μου και σκέφτομαι ότι αν εγώ ήμουν στη θέση της θα την έπιανα και θα της έλεγα να τα μοιράσουμε όλα… Οι ανακρίβειες είναι πάρα πολλές σε αυτή τη διαθήκη… Αυτή είναι μια διαθήκη που δεν την έχει γράψει ο πατέρας μου»

Read More

And More