Angelina Jolie: Μετά τον Πειραιά, στο κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα! Φωτογραφίες

Μετά τον Πειραιά στον Ελαιώνα η Angelina Jolie. Η Χολιγουντιανή σταρ που είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Αθήνα και επισκέπτεται τους καταυλισμούς των προσφύγων. Μετά τον Πειραιά, έφυγε για το κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα.

Η υποδοχή που της έγινε στον Πειραιά ήταν θερμή με αγκαλιές από όλους, που συγκινήθηκαν για την ευαισθητοποίηση και την άμεση κινητοποίησή της (δες εδώ). Με την ίδια αγάπη όμως, την υποδέχτηκαν και στον Ελαιώνα. Οι πρόσφυγες την πλησίασαν, την χαιρέτισαν και μίλησαν μαζί της για τα προβλήματά τους. Εκείνη τους άκουσε προσεχτικά και συζήτησε μαζί τους. Λίγο νωρίτερα είπε πως “Όλα θα πάνε καλά”, δείχνοντας και έμπρακτα πως εκείνη είναι εδώ για να επικοινωνήσει με κάθε τρόπο την ανθρωπιστική κρίση που εξαπλώνεται…

Πληροφορίες αναφέρουν μετά την περιοδεία σε περιοχές της Αττικής (Ελαιώνα και ίσως στο Ελληνικό), θα μεταβεί κατά πάσα πιθανότητα στην Ειδομένη. Οι πληροφορίες είναι λίγο συγκεχυμένες αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο πτήσης που έχει υποβληθεί αναφέρει ότι θα φτάσει Θεσσαλονίκη το απόγευμα προκειμένου να μεταβεί στην Ειδομένη. Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγα λεπτά πριν τις 10.30 με το lear jet της..


Read More

And More