Angelina Jolie: “Ο γιος μου μαγειρεύει καλύτερα από ‘μένα!”

Για την οικογενειά της, τη σχέση της με τον Brad Pitt και τις μαγειρικές της επιδόσεις μίλησε η Angelina Jolie σε συνέντευξή της στην αμερικάνικη “Vogue” του Δεκεμβρίου.

Η γνωστή ηθοποιός που πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού, φορόντας ένα μαύρο κορσέ και ένα λευκό jacket, δηλώνει πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με την οικογενειακή της ζωή. Η Angelina έχει πλέον έξι παιδιά και μαζί με τον συντροφό της Brad Pitt φαίνεται πως ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.
Η 35χρονη ηθοποιός μίλησε για τις οικογενειακές στιγμές που περνά, όταν δεν ασχολείται με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αποκάλυψε πως η κουζίνα δεν είναι το καλύτερο δωμάτιο του σπιτιού για την ίδια. Μάλιστα, δεν δίστασε να πεί πως είναι τόσο κακή μαγείρισσα, που ακόμη και ο 6χρονος γιος της μαγειρεύει πολύ καλύτερα από την ίδια.
“Ο 6χρονος Pax μαγειρεύει πολύ καλύτερα από εμένα”, παραδέχεται η Angelina, η οποία ξέρει πως τα παιδιά της έχουν αποδεχτεί την κατάσταση αυτή. “Ο Maddox που είναι τώρα 9 χρόνων, πάντα με εμψυχώνει και μου λέει πόσο ωραίο είναι το πρωινό που ετοιμάζω”, συμπληρώνει η διάσημη ηθοποιός.
Ωστόσο, η οικογένειά της μοιάζει σαν αυτές που βλέπουμε στις διαφημίσεις. Έξι παιδιά, ένας τέλειος σύζυγος, ένας σκύλος που τον έχουν ονομάσει Jacques και οι baby-sitters των παιδιών.

Τέλος, όσον αφορά την ερωτική της ζωή, η σατρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτει πως έχει βρει την τέλεια ισορροπία με τον συντροφό της και πως την ελκύει ακόμη περισσότερο, όποτε τον βλέπει να ασχολείται με τα παιδιά τους.

Read More

And More