Angelina Jolie: Πού βρέθηκε με τα παιδιά της, πριν φύγει για Λίβανο και Ελλάδα;

Την ευαίσθητη πλευρά της δείχνει για μια ακόμη φορά η Angelina Jolie. Η Χολιγουντιανή σταρ έχει βάλει ως στόχο να μιλήσει στην καρδιά όλου του κόσμου για το θέμα των προσφύγων από τη Συρία και προσπαθεί να περάσει με κάθε τρόπο το δικό της μήνυμα. Ως απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, η Angelina ταξίδεψε στο Λίβανο και αναμένεται να έρθει στην Λέσβο για να συναντήσει πρόσφυγες και να τους βοηθήσει.

Λίγο μετά τη μετακόμιση με όλη την οικογένεια στο Λονδίνο, με αφορμή και τα γυρίσματα της ταινίας του Brad Pitt (το ζευγάρι θα μείνει σε πολυτελέστατο σπίτι στην Αγγλία για έξι μήνες), η Angelina κανόνισε όλες τις εκκρεμότητές της και έφυγε για Λίβανο και την πόλη Zahleh, όπου την Τρίτη το πρωί έδωσε συνέντευξη Τύπου για την οργάνωση βοήθειας στους πρόσφυγες από τη Συρία.

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΛΕΣΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ANGELINA JOLIE

Λίγες μέρες, νωρίτερα όμως, και πριν ξεκινήσει την ανθρωπιστική της δράση, η Angelina, βρέθηκε μαζί με την οικογένειά της στο Λονδίνο και πήγε για ψώνια με τα παιδιά της. Ενόψει της μετακόμισης, η ηθοποιός βρέθηκε σε μαγαζί με παιχνίδια και πήρε κάποια δώρα στα παιδιά, που προσπαθούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές της καθημερινότητάς τους.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More