Angelina Jolie: Σε ετοιμότητα ο αερολιμένας της Λέσβου – Οι φωτογραφίες από το Λίβανο και λίγο πριν έρθει Ελλάδα!

Τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο κάνει από το πρωί η είδηση πως θα φτάσει την Λέσβο σήμερα η Angelina Jolie προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο νησί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φτάνουν εκεί από τα τουρκικά παράλια. Tις πληροφορίες μετέδωσε η εφημερίδα «Εμπρός», που αναφέρει ότι θα παραμείνει για δύο μέρες στο νησί ενώ αναμένεται να επισκεφτεί, τη Σκάλα Συκαμιάς, το Κέντρο Προσωρινής Κράτησης στη Μόρια αλλά και τον Καρά Τεπέ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αερολιμένα της Μυτιλήνης, επιβεβαιώθηκε η είδηση και η μεγάλη σταρ θα έρθει σήμερα στη χώρα μας σήμερα με learjet, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει το σχέδιο πτήσης (flightplan) που σημαίνει πως δεν θα προσγειωθεί στις 17:00, καθώς βγαίνει περίπου τρεις ώρες πριν την προσγείωση. Και σε επικοινωνία που είχαμε με την Ύπατη Αρμοστείας, επιβεβαιώθηκε η ερχόμενη αφιξή της στην Μυτιλήνη.

Oι υπάλληλοι του αεροδρομίου ενημερώθηκαν από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και βρίσκονται σ’ ετοιμότητα να υποδεχτούν την γνωστή ηθοποιό και πρέσβειρα καλής θέλησης. Λίγο πριν βρέθηκε στο Λίβανο αφού επισκέπτεται συχνά περιοχές του πλανήτη, που μαστίζονται από κρίσεις και πολέμους.

Read More

And More