Angelina Jolie: Το νυφικό, το μενταγιόν της μητέρας της και όλες οι λεπτομέρειες του γαμήλιου δείπνου!

Όλοι με το που έγινε γνωστή η είδηση του γάμου της Angelina Jolie και του Brad Pitt στη Γαλλία, περιμένουμε τις φωτογραφίες για να δούμε το νυφικό που επέλεξε η διάσημη ηθοποιός για μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής της.

Μπορεί ακόμα να μην έχει κυκλοφορήσει καμμία φωτογραφία αλλά σύμφωνα με περιγραφή ενός από τους καλεσμένους μπορούμε να φανταστούμε πως ήταν το νυφικό της.

Η Angi, φορούσε ένα παραδοσιακό μάξι νυφικό “που ήταν όμως πολύ… Αngelina, περιγράφει ο καλεσμένος. Ήταν από μεταξωτή vintage δαντέλα, σε λιτή γραμμή και έφθανε μέχρι το πάτωμα!

Η νύφη φορούσε και βέλο το οποίο μόλις το σήκωσε ο Brad για να τη φιλήσει, κοντοστάθηκε, από την εκθαμβωτική ομορφιά της: περιγράφει ο φίλος του ζευγαριού

Η Αngelina, εκτός από το μονόπετρο που της έχει χαρίσει ο σύζυγός της, φορούσε άλλο ένα κόσμημα. Ένα μενταγιόν που ανήκε στην μητέρα της που έχει πεθάνει. Μέσα στο μενταγιόν η ηθοποιός είχε την φωτογραφία της μητέρας της.

Το ζευγάρι μετά την τελετή που έγινε σε ένα εκκλησάκι κοντά στην έπαυλή τους, δείπνησε με τους 22 καλεσμένους τους. Το γαμήλιο γεύμα περιελάμβανε τοπικά τυριά και κρέατα, θαλασσινά, σπαγγέτι, σαμπάνια αλλά και το κρασί δικής τους παραγωγής, το Chateau Miraval

Read More

And More