Angelina Jolie vs Jennifer Aniston: Αφοπλιστικός ο Gerard Butler! Αποκάλυψε ποια φιλάει καλύτερα

Η κόντρα ανάμεσα στην Angelina Jolie και την Jennifer Aniston συνεχίζεται παρά και το διαζύγιο της Angie με τον Brad Pitt και φυσικά αποτελεί πάντα hot θέμα συζήτησης. Μετά το περιστατικό, μάλιστα στις Χρυσές Σφαίρες με την Angelina να αδιαφορεί επιδεικτικά για την Jennifer (την ώρα που βρέθηκε στη σκηνή για να δώσει βραβείο), η ερώτηση που έκαναν τώρα στον Gerard Butler, φούντωσε την “έχθρα”!

Πώς άρχισαν όλα;

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Watch What Happens Live With Andy Cohen για την προώθηση της νέας του ταινίας “Den of Thieves” , άναψε ακόμη περισσότερο τα αίματα – άθελά του – με μια απάντηση που έδωσε! Ο παρουσιαστής, στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού ερωτήσεων, τον έβαλε να απαντήσει αν φιλάει καλύτερα η Jennifer Aniston ή η Angelina Jolie.

Ο γόης του Χόλιγουντ έχει συνεργαστεί και με τις δυο. Το 2003 συνεργάστηκε με την Angelina Jolie στην ταινία Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, ενώ το 2010 έπαιξε με την Jennifer Aniston στο έργο Bounty Hunter.

Και φυσικά είχε φιλήσει και τις δυο σταρ… Ποια φιλούσε όμως, καλύτερα; Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Butler είπε το όνομα της Jennifer Aniston…

Read More

And More