Angella Bassett: Η καλλονή του American Horror Story μιλά για την Ελλάδα και την χωριάτικη… σαλάτα!

Ποιος δεν παρακολουθεί American Horror Story ή δεν έχει δει έστω ένα επεισόδιο; Με την ευκαιρία όλοι αναμένουμε για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν με τίτλο, Hotel, από το κανάλι Fox στις 30 Noεμβρίου. Σίγουρα θα λοιπόν θα έχεις προσέξει την καλλονή Angella Bassett με τους εκκεντρικούς ρόλους ή την έχεις δει σε άλλες γνωστές ταινίες ή σειρές όπως στη βιογραφία της Tina Turner “What’s love got to do with it”, στο “Malcolm X”, στην ταινία “Olympus has fallen” και άλλες πολλές.

Ο τυχερός θα έλεγα, Τίμος Κουρεμένος που επιμελίται την κατηγορία της τεχνολογίας στο Newsit έκανε ακόμη ένα ταξίδι στο Λονδίνο – από εκείνα που όλοι ζηλεύουμε – και την συνάντησε από κοντά εξαιτίας του νέου παιχνιδιού της Ubisoft, Rainbow Six Siege.

Τις εντολές, τα briefing cinematics πριν από κάθε αποστολή αναλαμβάνει να δώσει η Six την οποία ενσαρκώνει η γνωστή ηθοποιός Angella Bassett, εξαιτίας της πολύ μεγάλης εμπειρίας που έχει αποκτήσει από το είδος των ρόλων της.

Δες όσα είπε στη συνέντευξή της

H Angela Bassett όσο κι αν δεν της φαίνεται είναι 57 χρονών, είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Courtney B. Vance κι έχουν δύο δίδυμα παιδιά τον Bronwyn και την Slater, που απέκτησαν με παρένθετη μητέρα.

Mε τον Barack Obama

Πάντως το δωράκι μας το “τσιμπήσαμε” και στο TLIFE όταν μας χαιρέτισε αυθόρμητα στην κάμερα.


Διάβασε εδώ περισσότερα για το Rainbow Six Siege

Read More

And More