Άνι Λόρακ: Στην Ελλάδα η Ουκρανή τραγουδίστρια που μάγεψε στην Eurovision του 2008! Φωτογραφίες

Την γνωρίσαμε το 2008, όταν με το τραγούδι Shady Lady (τη χορογραφία είχε κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός), μάγεψε το κοινό της Eurovision και τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Ρωσία και τον Ντίμα Μπίλαν που νίκησε και μπροστά από τη Ελλάδα και την Καλομοίρα που βγήκε 3η. Ο λόγος για την Άνι Λόρακ, την γνωστή και sexy τραγουδίστρια από την Ουκρανία που βρέθηκε στην Ελλάδα και έδωσε το “παρών” σε μεγάλο party.

Η Άνι Λόρακ κυκλοφόρησε το τραγούδι “I’m alive” σε στίχους του Andrei Morsin και μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου σε συνεργασία με την Panik Records και χθες της δόθηκε ένα τιμητικό βραβείο για τις πωλήσεις στην Ελλάδα.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του μεγάλου party που έκανε η Panik Records για τα 3 χρόνια λειτουργίας της. Η Άνι Λόρακ, μάλιστα, συναντήθηκε εκεί με την Δέσποινα Βανδή και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Ηλία Κοκοτό, που ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας “Η Ουκρανή star Άνι Λόρακ συνάντησε την Ελληνίδα star Δέσποινα Βανδή”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Άνι Λόρακ -το πραγματικό μικρό της όνομα είναι Καρολίνα αλλά πριν από λίγα χρόνια το άλλαξε, καθώς συμμετείχε σε ένα διαγωνισμό όπου υπήρχε κι άλλη διαγωνιζόμενη με το ίδιο όνομα και το νέο της όνομα προέκυψε διαβάζοντας το κανονικό της ανάποδα- κάνει μεγάλη επιτυχία στη χώρα της και πρόσφατα έγινε και μανούλα μιας όμορφης κορούλας.


Η Άνι Λόρακ με τον Γιώργο Αρσενάκο από την Panik Records

Θυμίσου εδώ την εμφάνισή της στη Eurovision με το Shady Lady:

Άκουσε το τραγούδι “I’ m alive”!

Read More

And More