Anita Brand: Οι φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο με τον Χάρη Χριστόπουλο και το μωρό!

Το θαύμα της μητρότητας έζησε η Anita Brand και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον σύζυγό της Χάρη Χριστόπουλο μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους. Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο πριν από λίγα 24ώρα και οι δυο γονείς του δεν μπορούν να κρύψουν την συγκίνησή τους.

Η γνωστή make up artist, αφού συνήλθε από τις πρώτες δύσκολες ώρες μετά τη γέννα, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram δυο φωτογραφίες θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μοιραστεί την αμέριστη χαρά τόσο τη δική της όσο και του συζύγου της αλλά και για να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

«Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες… και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες», έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα.

Και συνέχισε: «Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ».

Read More

And More