Ανίτα Μπραντ: Η νέα φωτογραφία με τον 2,5 μηνών γιο της – «Έτσι πήγαμε σήμερα στο γραφείο»

Τον δεύτερο γιο τους απέκτησαν πρόσφατα, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, χαρίζοντας έτσι στον γιο τους, Χρήστο ένα αδελφάκι.

Ο φωτογράφος και η make up artist κράτησαν την είδηση της εγκυμοσύνης μακριά από τα media, ενώ ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα, αμέσως λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου τους.

«Το έζησα σιωπηρά, από την άλλη, όμως, είμαι έτσι και ως άνθρωπος. Στα social βγάζω το 15% της ζωής μας. Αυτά που ζούμε και περνάμε καθημερινά κανείς δεν τα ξέρει. Είμαι στα social media και έχω ένα υπέροχο κοινό, αλλά επιλέγω να μη μοιράζομαι πολλά από τις προσωπικές μας στιγμές. Είμαι άλλωστε πολύ κλειστή ως χαρακτήρας», απάντησε πρόσφατα η Ανίτα Μπραντ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου η γνωστή make up artist ανέβασε στο instagram δύο στιγμιότυπα, το ένα με τον 2,5 μηνών γιο της, και το άλλο με το σακίδιο γεμάτο παιχνίδια που ετοίμασε για τη δουλειά ο μεγάλος της γιος.

«Πώς πήγαμε σήμερα στο γραφείο. Δείτε την δεύτερη φωτογραφία τι παιχνίδια μου φόρτωσε ο Χρηστάκος πέρα από το σακίδιο του που πήρε μαζί του», έγραψε η Ανίτα Μπραντ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand)

Read More

And More