Άννα Αμανατίδου: Αυτή ήταν η πιο διασκεδαστική στιγμή της στο GNTM

Μια από τις καλύτερες στιγμές της στο GNTM μοιράστηκε η Άννα Αμανατίδου. Μπορεί το ριάλιτι μόδας να τελείωσε πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά η νεαρή fashion blogger έζησε στιγμές που θα της μείνουν αξέχαστες. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model συμμετείχε σε πολλές φωτογραφήσεις, στις οποίες έδινε τον καλύτερο της εαυτό ακολουθώντας τις συμβουλές των κριτών. Παρότι δεν κατάφερε να διεκδικήσει το έπαθλο του παιχνιδιού έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία για περίπου τρεις μήνες στο σπίτι του GNTM.

Έτσι η Άννα Αμανατίδου μετά την ολοκλήρωση του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας, συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις καλύτερες στιγμές της από το GNTM. Μια από αυτές ήταν και η φωτογράφηση, στην οποία οι παίκτριες συμμετείχαν στο video clip της διεθνούς παραγωγού και dj Xenia Ghali, “Lay in your Arms”. Τότε οι διαγωνιζόμενες μας μετέφεραν με τη λάμψη, το χορό και τα λαμπερά ρούχα τους, στην αξέχαστη δεκαετία του 80.

Ένα video από την συγκεκριμένη φωτογράφηση μοιράστηκε η Άννα Αμανατίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και με νοσταλγία έγραψε: “Ήταν μια υπέροχη στιγμή μέσα στο παιχνίδι γιατί είχαμε περάσει υπέροχα και διασκεδάσαμε παρά πολύ με το υπέροχο τραγούδι της @xeniaghali. Μαζί με τις @nounekazaryan @eldalaska @marianna_painesi το ζήσαμε λίγο παραπάνω”.

http://instagram.com/p/BsniuLNgtHK/

Read More

And More