Άννα Αμανατίδου: Η αποκάλυψη για τη sexy φωτογράφιση που ετοιμάζεται να κάνει! (video)

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Άννα Αμανατίδου. Η μελαχρινή καλλονή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μίλησε για…

…τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model και την κόντρα της με τη Μέγκι Ντρίο: «Ήμουν καθαρά outsider για το GNTM. Όσο για τη Μέγκι, τίποτα καλέ, τόσα μου έχει σύρει, καλοδεχούμενη και η άμμος της. Σίγουρα περιμένω να συνεργαστώ με κάποια κοπέλα που δε με συμπαθούσε στο παιχνίδι, θα τη δω καθαρά επαγγελματικά».

…τη ζωή της και τα παιδικά της χρόνια: «Θυμάμαι έντονα τα παιδικά μου χρόνια που δούλευα σαν βοηθός του μπαμπά μου, γιατί είναι ταχυδακτυλουργός».

…τη φωτογράφιση που ετοιμάζεται να κάνει: «Ετοιμάζουμε κάτι sexy για ένα περιοδικό αυτές τις μέρες. Κάτι αισθησιακό δε θα ήθελα, δε μου ταιριάζει».

…την σεξουαλική παρενόχληση που είχε εμμέσως δεχτεί: «Έχει γίνει και μάλιστα στα 17 μου, με προσέγγισαν διαφορετικά, αλλά είχα την απάντηση έτοιμη για να τους αποφύγω. Μου κάνανε πρόταση να κατέβω ως γραμματέας στην Αθήνα, αλλά το πήγαν αλλού το πράγμα».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More