Άννα Αμανατίδου: Το τρυφερό μήνυμα και οι ευχές της για τα γενέθλια της αδερφής της

Η Άννα Αμανατίδου είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της είναι αναμφισβήτητα η αδερφή της, Έλενα που είναι πάντα στο πλευρό της και την στηρίζει. Μετά την ολοκλήρωση του Greece’s Next Top Model, η όμορφη Άννα επέστρεψε στα αγαπημένα της πρόσωπα στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με τα νέα επαγγελματικά της βήματα ως μοντέλο, fashion blogger και influencer.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου η Έλενα Αμανατίδου είχε τα γενέθλιά της και η αδερφή της και πρώην παίκτρια του GNTM της έστειλε τις δικές της ξεχωριστές ευχές μέσα από ένα τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκινημένη και χαρούμενη η Άννα Αμανατίδου στην ανάρτησή της έγραψε:

“Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που μετά από 3 μήνες που έλειπα με είδες και έκλαιγες ακατάπαυστα και μου είπες ένιωσα αυτό το διάστημα ότι δεν είχα αδερφή. Την οικογένεια δεν την επιλέγεις αλλά αν μου έλεγαν να διαλέξω πάλι εσένα θα διαλέγα για αδερφή μου, για κολλητή μου, για το άλλο μου μισό! Γιατί εσυ καταλαβαίνεις τι θέλω να πω μόνο με τα μάτια, με σένα κάνω όλες τις τρέλες που δεν κάνω με κανέναν, με σένα μαλώνω (βριζόμαστε) και το επόμενο δεκάλεπτο δεν έγινε ποτέ τίποτα! Εσύ θα είσαι πάντα το μικρό μου κουταβάκι που θα με κανείς παράλληλα ότι θες .. πως να το κάνουμε τώρα; Για σένα θα είμαι εδώ για πάντα καρδιά μου και θα σ δίνω όσα περισσότερα έχω! Ενωμένες θα νικήσουμε μόνο, αγκαλίτσα. Πολύχρονη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ! Μια σε έχω και σε χαίρομαι κάθε μέρα. Σαγαπώ”.

Δες την φωτογραφία:

 

Read More

And More