Άννα Φόνσου: Η ανάρτηση μετά την έξωση από το διαμέρισμά της – Φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Μετακόμιση για την Άννα Φόνσου, μετά την περιπέτεια η οποία την ανάγκασε να εγκαταλείψει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το σπίτι στο οποίο ζούσε μέχρι πρόσφατα.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τον λογαριασμό «Το σπίτι του ηθοποιού» στα social media, η πολυκατοικία στην οποία διέμενε κρίθηκε ακατάλληλη, μετά από σοβαρή υδραυλική βλάβη στην οποία έπρεπε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

«Πρώτα ο οικονομικός Γολγοθάς και μετά να περιμένουμε το χαρτί για να μας πουν τι να κάνουμε. Ήρθε το χαρτί επιτέλους μετά από πολλές μέρες και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν ότι σε δέκα μέρες πρέπει να εκκενωθεί η πολυκατοικία ως πολύ επικίνδυνη»,  είχε αναφέρει στην ανάρτησή της.

Άννα Φόνσου: Το νέο της σπίτι

Με νέα ανάρτηση, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έγινε προσωρινή έξωση για όλους τους κατοίκους της πολυκατοικίας της, ενώ έχει βρει το νέο της σπίτι το οποίο αποκαλεί «Κουκλόσπιτο της Άννας», όπως γράφει στην ανάρτησή της.

«Φίλοι μου, μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω… Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Άννας.

Σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ», έγραψε η Άννα Φόνσου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Το Σπίτι Του Ηθοποιού (@actorshouse_official)

Read More

And More