Φωτογραφίες TLIFE

Άννα Ιβάνκοβα: Όταν η Κουβανή τρανς που βρήκε τραγικό θάνατο είχε εμφανιστεί στο Athens Pride 2023

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της τρανς χορεύτριας, Άννας Ιβάνκοβα. Η Κουβανή βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Δευτέρας 10/7 σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα από τη σπιτονοικοκυρά της.

Η γυναίκα, αναζητούσε την Κουβανή τρανς χορεύτρια προκειμένου να εισπράξει το ενοίκιο, καθώς όμως δεν την έβρισκε, χρησιμοποίησε τα δεύτερα κλειδιά προκειμένου να μπει στο σπίτι όπου και ήρθε αντιμέτωπη με το άγρια δολοφονημένο σώμα της 46χρονης Άννας. 

Άμεσα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Λόγω της κατάστασης της σορού, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η δολοφονία να μη συνέβη τη Δευτέρα, αλλά να είναι για μέρες νεκρή.

Πριν από έναν μήνα, η Άννα Ιβάνκοβα που είχε έρθει πριν από 4 χρόνια στη χώρα μας από την Κούβα αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, είχε βρεθεί στην παρέλαση του  Athens Pride. Τότε, η 46χρονη χορεύτρια διαδήλωνε μαζί με άλλα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για τα ίσα δικαιώματά τους.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες του TLIFE από την παρουσία της Άννας Ιβάνκοβα στην παρέλαση του Athens Pride ένα μήνα πριν.

 

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου της άτυχης 46χρονης Άννας είναι το αιμορραγικό σοκ.

Σύμφωνα με το newsit.gr, η νεκροψία-νεκροτομή της σορού της Κουβανής Τρανς, η οποία πάλεψε μέχρι τέλους για τη ζωή της σε ένα εφιαλτικό σκηνικό θανάτου μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα, έδειξε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν δύο βαθιές μαχαιριές στον λαιμό και στο κεφάλι τα τραύματα ήταν επιφανειακά και πιο διάσπαρτα, που όμως και αυτά προκάλεσαν αιμορραγία.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More