Άννα Κορακάκη: Δες το τατουάζ που έκανε μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βραζιλία!

Το 2016 ήταν η χρονιά της και όχι άδικα. Η Άννα Κορακάκη μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς και προπόνησης μας χάρισε στιγμές υπερηφάνιας κερδίζοντας δυο μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν στο Ρίο στη Βραζιλία.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας δυο μετάλλια (ένα χρυσό στα 25 μέτρα με πιστόλι και ένα χάλκινο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι) στις αποσκευές της. Μπορεί ο δρόμος της ως την κορυφή, όπως αποκάλυψε, να μην ήταν εύκολος… άξιζε όμως τον κόπο. Η ίδια θέλοντας μάλιστα να θυμάται για πάντα αυτές τις στιγμές έκανε ένα τατουάζ στο χέρι με τους Ολυμπιακούς κύκλους και την χρονολογία της νίκης της.

“Δεν πόνεσε τόσο πολύ, όσα τα τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με το νέο της τατουάζ. Ενώ, ανέφερε πως αυτό θα μείνει εκεί για πάντα να της θυμίζει τη νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δήλωσε πως ετοιμάζεται για το Τόκυο.

“Didn’t hurt as much as the four years of hard work did.” #olympics #olympicringstattoo #bestrings #heretostayforever #lifetime #moments #roadtotokyο

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Anna Korakaki (@annakorakaki) στις



Read More

And More