Άννα Κορακάκη: Νέος εφιάλτης για την Ολυμπιονίκη – Δέχτηκε απειλητικό μήνυμα από φίλο του ανθρώπου που την παρακολουθούσε

Δύο μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καβάλας καταδίκασε σε κάθειρξη πέντε ετών έναν 34χρονο πυγμάχο από τη Γεωργία, που για πέντε χρόνια είχε γίνει «σκιά» της Άννας Κορακάκη φτάνοντας μάλιστα σε σημείο  να κάψει το αυτοκίνητο του συντρόφου της.

Η Ολυμπιονίκης που πριν μερικές ημέρες κατέρριψε ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ μίλησε στην Καθημερινή και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Σπανέα και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί απειλητικό μήνυμα από φίλο του δράστη.

 «Δεν έχω βρει ακόμη καμία ισορροπία. Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου. Είναι τρομακτικό ένα μυαλό που είναι απρόβλεπτο και αυτό μου το έδειχναν οι πράξεις του. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε… ξεφύγει. Με έναν φίλο του έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπουν στο διαμέρισμά μου. Πήγαινε στις δουλειές των δικών μου ανθρώπων και δημιουργούσε προβλήματα. Ερχόταν ακόμα και στο σκοπευτήριο.

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω συνεχώς εφιάλτες. Δεν θέλω να κάνω τη γενναία. Απέκτησα φοβίες που δεν τις είχα. Τον τελευταίο χρόνο πηγαίνω και σε ψυχολόγο. Πρέπει να δουλέψω αρκετά και με τους εφιάλτες του ύπνου.

Όταν μπαίνω στη θυρίδα και βρίσκομαι μπροστά στον στόχο, εκεί ηρεμώ. Εκεί είναι το σπίτι μου και δεν μπορεί να με πειράξει κανένας. Ομως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχω κλειδώσει την πόρτα του σκοπευτηρίου. Καταδικάστηκε για πέντε χρόνια, αλλά σε πέντε μήνες θα είναι έξω. Τι θα κάνω εγώ τότε; Ηδη ένας φίλος του μου έστειλε μήνυμα, τονίζοντάς μου ότι έκανα κακό στον φίλο του. Μου συμπαραστάθηκαν όλοι, κάτι που με συγκίνησε πολύ. Συναθλήτρια από την Πολωνία μού πρότεινε να μου διαθέσει το σπίτι της.

Μόνο μια γυναίκα που το βιώνει μπορεί να καταλάβει. Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, όσο υποστηρικτικό κι αν είναι το περιβάλλον σου, όταν βρεθείς σε κίνδυνο δεν μπορεί να παρέμβει το περιβάλλον. Είσαι εσύ και ο κίνδυνος. Εκεί μόνο η τύχη μπορεί να σε βοηθήσει. Εύχομαι να έχει την τύχη μαζί της» δήλωσε η Άννα Κορακάκη για τον εφιάλτη που ζει.

Read More

And More