Άννα Κορακάκη: Στην Κρήτη με τον αρραβωνιαστικό της – Το βίντεο που δημοσίευσε η Ολυμπιονίκης

Η Άννα Κορακάκη ανυπομονεί να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του εκλεκτού της καρδιάς της! Η Ολυμπιονίκης είναι full in love με τον σύντροφό της, τον οποίο βέβαια έχει επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Άννα Κορακάκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην όμορφη Κρήτη για να περάσει εκεί το Πάσχα μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. Μάλιστα, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον αγαπημένο της.

Η Ολυμπιονίκης φαίνεται πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ, καθώς δέχεται τα φιλιά του μέλλοντα συζύγου της. Στη λεζάντα του βίντεο, η Άννα Κορακάκη έγραψε: «Στον τόπο του που νιώθω και δικό μου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki)

«Νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ όχι µόνο για τον γάμο σαν τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήμα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού µε τον άνθρωπό µου, και εύχομαι να είμαστε υγιείς κι ευλογημένοι να ζήσουμε μια μακρά κι ευτυχισμένη ζωή μαζί. Η πρόταση έγινε. ∆εν µας βιάζει κανείς και τίποτα. Με ηρεμία και πρόγραμμα, θα βρούμε μια ημερομηνία που να εξυπηρετεί τις δουλειές µας και τις αγωνιστικές µου υποχρεώσεις» είχε εξομολογηθεί η Άννα Κορακάκη στο ένθετο Secret.

Read More

And More