Άννα Κορακάκη: Το πρωτότυπο «πάρτυ» γενεθλίων που οργάνωσαν οι φίλοι της στην καραντίνα! [pics]

Τα 24α γενέθλιά της εν μέσω καραντίνας γιόρτασε η Άννα Κορακάκη και από το πλευρό της δεν έλειψαν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μπορεί τα φετινά γενέθλια της Χρυσής Ολυμπιονίκη να έπεσαν μέσα στην καραντίνα και εκείνη να μην μπορούσε να τα γιορτάσει όπως τα είχε ονειρευτεί, λόγω τον περιοριστικών μέτρων, αλλά οι φίλοι της δεν την άφησαν έτσι.

Τα αγαπημένα της πρόσωπα της ετοίμασαν μια τούρτα έκπληξη και έστησαν ένα μικρό party κάτω από το σπίτι της, τηρώντας φυσικά τις αποστάσεις. Ενώ, και η κούτα με τα είδη πρώτης ανάγκης στην καραντίνα, που της χάρισαν για δώρο… την έκανε να χαμογελάσει από χαρά. Φυσικά και το θέμα της τούρτας ήταν …ο κορονοϊός!

«Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’ αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!!

Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική…

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Κορακάκη στο instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες από το διαφορετικό πάρτυ γενεθλίων που έκανε.

Read More

And More