Άννα Μαρία Ηλιάδου: Αυτός είναι ο σύντροφος της 18χρονης παίκτριας του GNTM! [pics]

Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model που ξεχώρισαν από τις audition του reality μόδας και όχι άδικα, αφού η μέχρι στιγμή πορεία της αποδεικνύει ότι μπορεί να γίνει ένα σωστό μοντέλο, ενώ προς το παρόν δεν έχει απογοητεύσει ποτέ τους τέσσερις κριτές. Άλλωστε, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό η 18χρονη καλλονή θα βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε διαγωνιζόμενες που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό του GNTM.

Το νεαρό μοντέλο, που έχει κερδίσει από την πρώτη ημέρα κιόλας το τίτλο του «Bratis’ Girl», είναι χαμηλών τόνων και γι’ αυτό δεν γνωρίζουμε πολλά για τη ζωή της πριν μπει στο παιχνίδι. Ωστόσο, κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακαλύψαμε πώς η γλυκιά Άννα-Μαρία είναι σε σχέση και, μάλιστα, full in love.

Συγκεκριμένα, οι αναρτήσεις που έχει κάνει με τον σύντροφό της, o οποίος ακούει στο όνομα Τάσος, είναι αρκετές και πολύ τρυφερές. Εκείνος, μάλιστα, την αποκαλεί την «ομορφότερη γυναίκα του κόσμου» στα σχόλιά, ενώ εκείνη τον «μαϊμουδάκι μου».

Στα μέσα Αυγούστου, μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει να προβάλλεται το GNTM, ο γοητευτικός νεαρός έχει κάνει την τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος από τότε παραμένει χωρίς δραστηριότητα, όπως και της καλής του. Στο post του αυτό, όμως, έχει μοιραστεί αρκετά ενσταντανέ μαζί της που θα σε κάνουν να λιώσεις.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του στα social media!

Read More

And More