Άννα Μαρία: Με την κόρη και τη νύφη της στο φαντασμαγορικό show της Μαίρης Κατράντζου

Ένα συγκλονιστικό πολιτιστικό και ανθρωπιστικό γεγονός με παγκόσμια απήχηση, πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»» και τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019.

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τη Μαίρη Κατράντζου υποδέχτηκαν 500 κορυφαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια μοναδική βραδιά που τίμησε και υπογράμμισε την αξία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού μέσα από τα ιδεώδη του ανθρωπισμού αλλά και του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού.

Ανάμεσα τους ήταν φυσικά και η Άννα Μαρία, η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την κόρη της Θεοδώρα και την νύφη της και σύζυγο του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ. Οι τρεις κυρίες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και φωτογραφήθηκαν μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τους συντελεστές της βραδιάς.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Άννα Μαρία είχε βρεθεί με την κόρη της Θεοδώρα στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη στο κέντρο της Αθήνας για τις πρώτες πρόβες νυφικού που έκανε για το γάμο της που θα γίνει σε λίγο καιρό.

 

Read More

And More