Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αποκαλύψεις για τους Ψίθυρους Καρδιάς – Άγνωστες ιστορίες 23 χρόνια μετά

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς, «Ψίθυροι Καρδιάς».

«Οι Ψίθυροι Καρδιάς είχαν ξεπεράσει το 76% στην τηλεθέαση, αλλά εμείς δεν το βιώναμε, μας το μετέφερε ο Μανουσάκης που πανηγύριζε στα γυρίσματα. Θυμάμαι ότι σε ένα γύρισμα όπου έπρεπε να είμαστε με λίγα ρούχα σε μία σπηλιά και έκανε πολύ κρύο, ο Μανούσος Μανουσάκης γδύθηκε κι αυτός για να μας στηρίξει. Η σειρά είχε πάρα πολλές δύσκολες σκηνές. Θυμάμαι το κρύο, τα δύσβατα μέρη και εμένα να προχωράω συνέχεια ξυπόλητη σε αυτά τα γυρίσματα», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Χρειάστηκε αρκετές φορές να μας φυγαδεύσουν λόγω του κόσμου. Μια φορά ήμασταν σε ένα διαμέρισμα στην Αθήνα και είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος που φώναζε τα πραγματικά ονόματά μας. Η μεγάλη επιτυχία της σειράς οφείλεται στο σενάριο, τους χώρους των γυρισμάτων που ήταν πραγματικοί και τη χημεία μεταξύ μας. Η σκηνή που η Ερατώ κοιτιέται γυμνή από τη μέση και πάνω στον καθρέφτη προκάλεσε μούτρα στα κορίτσια στα Λιόσια που κάναμε τα γυρίσματα. Για να μην αισθάνονται προσβεβλημένες το διορθώσαμε», συμπλήρωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Read More

And More