Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: Απόλαυσε τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη στο θέατρο – Φωτογραφίες TLIFE

Στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8/7 η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους προκειμένου να απολαύσει τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη στη θεατρική παράσταση «Μήδεια του Ευρυπίδη».

Ο Φάνης Μουρατίδης υποδύεται τον Ιάσονα με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους δε θα μπορούσε να λείπει από το κοινό, αφού φροντίζει να είναι δίπλα του και να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Μπαμπά μην τρέχεις”. Πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι και τον Μάρτιο του 2008 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μέχρι σήμερα, παραμένουν αχώριστοι ενώ με τους δυο γιους τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια, αποφεύγοντας την υπερβολική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους αφού παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση με μεγάλη προσοχή, στη συνέχεια, βρέθηκε στα παρασκήνια προκειμένου να συγχαρεί όλους τους ηθοποιούς ενώ φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη για χάρη του TLIFE.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More