Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Πατσιώκα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά “Ψίθυροι Καρδιάς” που την καθιέρωσε, στον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Φάνη Μουρατίδη ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Επαγγελματικά η επιτυχία στο ξεκίνημα μου με επηρέασε, τότε οι ηθοποιοί της τηλεόρασης ήταν παρακατιανοί. Η επιτυχία στην τηλεόραση μου κόστισε στο θέατρο για ένα διάστημα, γιατί μας θεωρούσαν πιο δεύτερους. Με τον Απόστολο Γκλέτσο δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στο δρόμο την εποχή των Ψίθυρων Καρδιάς, κάποιες φορές θέλαμε συνοδεία», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Σχετικά με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο γιους, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε: «Δεν έχουμε αντιζηλίες ή ανταγωνισμό, υπάρχει μεγάλη κατανόηση όμως. Ήμουν ένας άνθρωπος ανεξάρτητος και η συγκατοίκηση στην αρχή με τον Φάνη Μουρατίδη μου φαινόταν περίεργη.

Το Μaestro είναι μια άρτια δουλειά, ο Φάνης είναι πάντα κάλος, λάμπει όταν το περιβάλλον είναι τόσο καλά δομημένο. Η εξωτερική εμφάνιση είναι τυχαία, χαίρομαι για κάποια καλά που έχω, μεγαλώνω και ωριμάζει η εικόνα. Σκέφτομαι, πλησιάζω και στα 50, αν δω ότι κάτι είναι πολύ χάλια, μπορεί να τα διορθώσω».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δίνεις ένα παράδειγμα, ότι μπορείς να μιλήσεις. Μίλα τώρα, όχι πολύ μετά, μην περιμένεις».

Read More

And More