Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Φάνης Μουρατίδης: Σπάνια εμφάνιση για το αγαπημένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

Σε μια σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον Φάνη Μουρατίδη.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Μπαμπά μην τρέχεις” το 2007, έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες.

«Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, ακόμα και σήμερα δεν έχω βρει έναν τρόπο να το ερμηνεύσω. Η Άννα ήταν αυτή που έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση μας. Δεν την ήξερα, δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ. Είχε μεγάλη πλάκα γιατί έκανε παρέα με μία κοινή μας φίλη, η οποία έμενε ακριβώς δίπλα από εμένα, παρόλα αυτά δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Τετ α Τετ ο Φάνης Μουρατίδης.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Έκτορα που σήμερα είναι 16 ετών και τον Αλέξανδρο 15 ετών.

Αυτή τη φορά, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης απαθανατίστηκαν από τον φακό χωρίς τα παιδιά τους, σε μια βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

Οι δύο ηθοποιοί έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ενώ συχνά έκαναν τις στάσεις τους για να χαζέψουν τις βιτρίνες των καταστημάτων.

 

 

Read More

And More