Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Πάρτι με φίλους για τα γενέθλιά της! [pics,video]

Τα γενέθλιά της με ένα όμορφο πάρτι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα γιόρτασε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός που φέτος έκανε μεγάλη επιτυχία με την σειρά «Επιστροφή» στον Ant1 έκλεισε τα 45 της χρόνια και τα γιόρτασε με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της.

Φίλοι, συνεργάτες, αλλά και η οικογένειά της μαζεύτηκαν σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του συζύγου της Φάνη Μουρατίδη και γιόρτασαν με εκλεκτά εδέσματα και πολύ κέφι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι φίλοι του ζευγαριού Αλεξάνδρα Ούστα και Γιάννης Σαρακατσάνης, που έσπευσαν να ευχηθούν στην εορτάζουσα: «Γενέθλιο gathering… Χρόνια πολλά αγαπημένη μας Άννα!». Τα δυο ζευγάρι άλλωστε συνδέονται μεταξύ τους και με κουμπαριά, μιας και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν μάρτυρας στο γάμο της Αλεξάνδρας με τον Γιάννη.

Όσο για την τούρτα – υπερπαραγωγή; Ήταν σε ροζ χρώμα (αγαπημένο της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους) και φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη από την δυο χρόνια μικρότερη αδελφή της, την Εβίτα, που ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, εντυπωσιάστηκε με το birthday cake της και παρόλο που δεν μας έχει συνηθίσει να ανεβάζει συχνά post στα social media, χθες η τούρτα της είχε την τιμητική της.

Οι καλεσμένοι της πάντως φάνηκε να διασκεδάζουν πολύ και να μην σταματούν να της εύχονται τα καλύτερα για τα γενέθλιά της!

Η εντυπωσιακή τούρτα της Άννας Μαρίας Παπαχαραλαμπους!

 

 

Read More

And More